فراوری باتری خودترمیم با پلیمر جدید

به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، این الکترولیت نه تنها می تواند خود را ترمیم کند، بلکه قابل بازیافت هم هست و بدین منظور نیازی به دمای بالا یا استفاده از اسیدهای قدرتمند ندارد.

فراوری باتری خودترمیم با پلیمر جدید

استفاده از پلیمر مذکور در فراوری الکترولیت های جدید، باعث می گردد تا آنها در مواجهه با گرمای شدید به جای از بین رفتن، مستحکم تر و مقاوم تر شوند. باتری های لیتیومی در طیف گسترده ای از محصولات اعم از گوشی های هوشمند، خودروهای برقی و غیره به کار می فرایند، اما استفاده از فلز جامد لیتیوم در این باتری ها خطرات و مشکلاتی را برای آنها به وجود می آورد. از جمله این خطرات گرم شدن بیش از حد و آتش دریافت باتری هاست.

استفاده از پلیمر جدید در الکترولیت باتری های لیتیومی جلوی وقوع واکنش های شیمیایی منجر به شعله ور شدن و انفجار باتری ها را می گیرد و به حفظ استحکام الکترولیت ها حتی در صورت ایجاد گرمای زیاد یاری می نماید.

پلیمر یادشده در صورت آسیب دیدن بخش هایی از باتری به علت گرمای بیش از حد به بازسازی و ترمیم اتوماتیک آنها نیز یاری می نماید و تمامی این اقدامات را در دمای عادی هوا انجام می دهد. قرار است بعد از تکمیل آزمایش ها بر روی پلیمر مذکور برای فراوری انبوه آن برنامه ریزی گردد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 28 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: f30bar3a.ir شناسه مطلب: 172

به "فراوری باتری خودترمیم با پلیمر جدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری باتری خودترمیم با پلیمر جدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید