سالانه 4000 تن گوجه فرنگی در لرستان فرآوری و روانه بازار می گردد

به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه 4000 تن گوجه فرنگی در استان فرآوری و روانه بازار می گردد.

سالانه 4000 تن گوجه فرنگی در لرستان فرآوری و روانه بازار می گردد

به گزارش خبرنگاران، صید احمد مرادی با اعلام این خبر اضافه نمود: سطح زیر کشت گوجه فرنگی در 11 شهرستان استان 1210 هکتار و متوسط برداشت 35 تن در هکتار است.

وی اعلام کرد: بیش از 80 درصد محصول فراوریی به صورت تازه خوری مورد مصرف قرار می گیرد و ارزش مالی هر کیلوگرم 9 هزار ریال است که در صورت فرآوری ارزش اضافه نموده ای 10 برابری پیدا می نماید.

این مسئول اضافه نمود: 1500 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی و مشاغل خانگی در سطح استان در این زمینه مشغول به کار می باشند.

مرادی توضیح داد: فراوری رب گوجه در امسال نسبت به سال قبل از رشد 60 درصدی برخوردار بوده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سرانه مصرف گوجه فرنگی 50 کیلوگرم است که دارای ویتامین D و C منابع کلسیم فسفر و آهن است.

وی اضافه نمود: گوجه در تامین انرژی و رژیم غذایی خانواده ها اهمیت فوق العاده ای دارد به همین دلیل کارگاه های فرآوری در طول فصل توان فرآوری 4000 تن را داشته و دو واحد صنعتی نیز در این زمینه فعالیت دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 27 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: f30bar3a.ir شناسه مطلب: 19

به "سالانه 4000 تن گوجه فرنگی در لرستان فرآوری و روانه بازار می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالانه 4000 تن گوجه فرنگی در لرستان فرآوری و روانه بازار می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید