سالانه 4000 تن گوجه فرنگی در لرستان فرآوری و روانه بازار می گردد
به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه 4000 تن گوجه فرنگی در استان فرآوری و روانه بازار می گردد.

به گزارش خبرنگاران، صید احمد مرادی با اعلام این خبر اضافه نمود: سطح زیر کشت گوجه فرنگی در 11 شهرستان استان 1210 هکتار و متوسط برداشت 35 تن در هکتار است.
وی اعلام کرد: بیش از 80 درصد محصول فراوریی به صورت تازه خوری مورد مصرف قرار می گیرد و ارزش مالی هر کیلوگرم 9 هزار ریال است که در صورت فرآوری ارزش اضافه نموده ای 10 برابری پیدا می نماید.
این مسئول اضافه نمود: 1500 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی و مشاغل خانگی در سطح استان در این زمینه مشغول به کار می باشند.
مرادی توضیح داد: فراوری رب گوجه در امسال نسبت به سال قبل از رشد 60 درصدی برخوردار بوده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سرانه مصرف گوجه فرنگی 50 کیلوگرم است که دارای ویتامین D و C منابع کلسیم فسفر و آهن است.
وی اضافه نمود: گوجه در تامین انرژی و رژیم غذایی خانواده ها اهمیت فوق العاده ای دارد به همین دلیل کارگاه های فرآوری در طول فصل توان فرآوری 4000 تن را داشته و دو واحد صنعتی نیز در این زمینه فعالیت دارد.
منبع: خبرگزاری ایسنا