طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده

به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، ذرت مکزیکی یکی از محبوب ترین فست فودهای خیابانی در سرتاسر دنیاست. همان طور که از نامش پیداست محصول کشور مکزیک است و با بلال یا همان ذرت تهیه می گردد. طرز پخت ذرت مکزیکی در منزل به دستگاه احتیاج ندارد و شما می توانید به راحتی آن را با قارچ یا بدون قارچ و با سس مخصوص و خوشمزه ذرت مکزیکی در خانه درست کنید. طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده به همراه آموزش ترکیب ادویه و درست کردن سس مخصوص آن را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات مشاوره تحصیلی کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی کانادا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی کانادا، بهترین مسیر را به سوی مدارو، کالج ها و دانشگاه های کانادا انتخاب کنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده

مواد لازم

ذرت شیرین: 500 گرم (قوطی یا دان شده)

قارچ: 250 گرم

پنیر پیتزا: 100 گرم

آویشن: 1 قاشق چایخوری

پودر سیر: ½ قاشق چایخوری

پودر کاری: 1/2 قاشق چایخوری

روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

کره گیاهی: 30 گرم

سس مایونز: یک نیم لیوان فرانسوی دسته دار

ادویه مخصوص ذرت مکزیکی: نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، گلپر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل یک نکته مهم آموزشی دارد. اگر می خواهید ذرت مکزیکی خانگی شما دقیقا مثل ذرت مکزیکی های بیرون و مغازه های مشهور باشد باید آن را روی حرارت غیر مستقیم گاز درست کنید. درست است که شما دستگاه مخصوص درست کردن ذرت مکزیکی را برای به کار بردن این ترفند ندارید اما برای این مسئله هم راهکار وجود دارد.

یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. دهانه قابلمه باید به اندازه دهانه ظرف پیرکس یا فلزی باشد که می خواهید مواد ذرت مکزیکی را در آن با هم مخلوط کنید. ابتدا اجازه دهید آب قابلمه جوش بیایید. در این فاصله قارچ را همراه با مقداری کره و فلفل سفید تفت دهید. روی قارچ ها چند قطره لیموترش یا آبلیموی طبیعی بریزید تا سیاه نشوند. وقتی آب قابلمه به جوش آمد شعله را ملایم کنید و کاسه را روی قابلمه بگذارید. حالا کره، روغن مایع، ذرت و قارچ تفت داده شده را در کاسه با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مواد با بخار آب خوب نرم شوند و چند دقیقه آنها را هم بزنید. وقتی مواد خوب گرم شدند ادویه مخصوص ذرت مکزیکی را به علاوه آویشن، پودر کاری و پودر سیر را با سس مایونز مخلوط کنید و نصف یک عدد لیموترش هم روی آن بریزید و خوب هم بزنید. سپس سس مخصوص ذرت مکزیکی را به مواد اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید. زمانی که پنیر آب شد و مواد حالت کشدار پیدا کرد ذرت مکزیکی شما آماده است. طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی را در اینجا بخوانید.

سس مخصوص ذرت مکزیکی عموما سس مایونز به همراه ادویه جات گفته شده است اما برخی ها ترجیح می دهند مقداری سس هزار جزیره هم به آن اضافه نمایند که به خاطر سبزیجات به کار رفته در ترکیب سس هزار جزیره طعم لذیذتری پیدا می نماید. در مجموع ترکیب سس ذرت مکزیکی یک سس سلیقه ای است. از مواد ذرت مکزیکی می توانید قارچ را حذف کنید و کمی ژامبون خر شده اضافه کنید. در صورت دلخواه مقداری جعفری ساطوری شده هم روی ذرت مکزیکی بپاشید و تا سرد نشده در ظرف مورد نظر سرو و میل کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 17 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: f30bar3a.ir شناسه مطلب: 304

به "طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید