طرز تهیه گواکومولی یک دیپ خوشمزه
به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، در گزارش زیر طرز تهیه گواکومولی یک دیپ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه گواکومولی یک دیپ خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری زیره (آسیاب شده)
1 قاشق چای خوری فلفل هالیپونو
1 قاشق سوپ خوری گشنیز
1.5 قاشق سوپ خوری آبلیمو
1/4 فنجان پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
3 عدد آووکادو (رسیده)
پیاز ریز خرد شده رو داخل یک کاسه کوچک بریزید. آب گرم به اون اضافه کنید و کنار بذارید. آووکادو رو از طول نصف کنید و با یک قاشق تخم های اون رو در بیارید.
با همون قاشق گوشت آووکادو ها رو بتراشید و داخل یک کاسه میانه قرار بدید. آب لیمو ترش رو روی آووکادو ها بریزید و با یک چنگال به آرومی له کنید تا حالت خامه ای پیدا کنه، اما هنوز بافت درشت داشته باشه.
گوجه فرنگی ها رو نصف کنید و تخم اون ها رو در بیارید و خرد کنید. پیاز ها رو بعد از 5 تا 10 دقیقه در آب خیسوندن برای ملایم شدن طعم، آبکش کنید و به آووکادو اضافه کنید.
گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز ریز شده، زیره، نمک و فلفل خرد شده رو به آووکادو ها اضافه کنید و هم بزنید.
فوراً سرو کنید یا روی ظرف رو با پوشش پلاستیکی به این صورت که پلاستیک رو روی فشار بدید و تا 1 روز در یخچال قرار بدید.
منبع:شبکه آشپزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان