فواید آب گیلاس برای آرتروز
به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، گیلاس منبع غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست. تحقیقات مختلف نشان داده اند که گیلاس برای کاهش درد و التهاب آرتروز مفید است. ادامه مقاله را بخوانید تا اطلاعات بیشتری راجع به فواید آب گیلاس برای آرتروز به دست آورید.
مترجم: امین حسین پور
منبع:راسخون
گیلاس منبع غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست. تحقیقات مختلف نشان داده اند که گیلاس برای کاهش درد و التهاب آرتروز مفید است. ادامه مقاله را بخوانید تا اطلاعات بیشتری راجع به فواید آب گیلاس برای آرتروز به دست آورید.
همه ما می دانیم که داشتن سبک زندگی سالم و استفاده از رژیم غذایی مناسب نقش مهمی در پیشگیری از بروز بیماری های مختلف ایفا می نماید و میوه ها یا آب میوه ها هم جزء جدایی ناپذیری از یک رژیم غذایی سالم هستند. بسیاری از تحقیقات و پژوهش های اجرا شده در این رابطه فواید مختلف میوه ها را نشان داده اند و گیلاس یکی از مهم ترین آن هاست.
فواید آب گیلاس برای آرتروز
آرتروز در واقع تنها یک نوع بیماری نیست بلکه آرتروز به چندین نوع بیماری گفته می گردد که مفصل ها را تحت تأثیر قرار می دهند. آرتروز معمولاً با التهاب مفصل ها و درد و سفتی همراه است.
گیلاس به خاطر تأثیر احتمالی خود برای کاهش درد آرتروز موضوع مورد مطالعه بسیاری از پژوهشگران و دانشمندان بوده است. بعضی از این تحقیقات نشان داده اند که گیلاس دارای خاصیت ضد التهابی و غنی از موادی مانند آنتوسیانین است. بیش از 350 نوع آنتوسیانین وجود دارد و گیلاس حاوی ترکیب منحصر به فردی از چندین نوع آنتوسیانین است.
تحقیقات نشان داده اند که آنتوسیانین موجود در گیلاس می تواند آنزیم های سیکلواکسیژناز 1 و 2 را مهار کند. این ها می توانند پیغام درد ارسال شده به مغز را مسدود نمایند و بنابراین، بدن احساس درد نمی نماید. آنتوسیانین مسکن طبیعی هم هست. این نتیجه نشان داده است که از گیلاس می توان برای کاهش درد آرتروز استفاده کرد.
فواید آب گیلاس
بسیاری بر این باورند که بیشتر خواص آب گیلاس را می توان به آنتوسیانین موجود در آن نسبت داد. آنتوسیانین ها آنتی اکسیدان هایی قوی هستند که از سلول ها و بافت های بدن در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می نمایند. آب گیلاس علاوه بر کاهش درد آرتروز برای بیماری نقرس هم مفید است. نقرس بیماری است که به خاطر مشکل در متابولیسم به وجود می آید. نقرس باعث التهاب پا و انگشتان پا می گردد که این به نوبه خود باعث رسوب اسید اوریک و نمک های آن در جریان خون و مفصل ها می گردد. آب گیلاس سطح اسید اوریک خون را کاهش می دهد و برای درمان نقرس مفید است.
مصرف گیلاس خاطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی ، فشار خون بالا ، سر درد ، حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد. آنتوسیانین موجود در گیلاس بعلاوه برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ مفید است. نوشیدن آب گیلاس بعد از ورزش می تواند درد عضلانی را کاهش دهد و بعلاوه به ترمیم عضلات یاری می نماید. گیلاس علاوه بر آنتوسیانین، غنی از ملاتونین است که به بهبود حافظه و یادگیری یاری می نماید. بدن برای تحریک خواب به ملاتونین احتیاج دارد. ملاتونین بعلاوه دارای خاصیت ضد التهابی است که به کاهش التهاب ناشی از بیماری های قلبی و عروقی و سرطان یاری می نماید. گیلاس بعلاوه سرشار از فیبر ، ویتامین هایی مانند ویتامین A ، C و E و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم است.
منبع: راسخون