بهترین روش تهیه پوره سیب زمینی ساده با خامه ترش
به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، پوره سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در کنار غذاهای اصلی، مخصوصا غذاهای گوشتی در مهمانی ها سرو می شود و مورد پسند بیشتر آدم ها است. البته این غذا را می توان به عنوان یکی از میان وعده های مجذوب کننده برای بچه ها هم در نظر گرفت. در این دستور غذایی قرار است راه و روش تهیه یک پوره سیب زمینی ساده ولی بسیار خوشمزه را با هم یاد بگیریم. (اگر هوس کردید یک میان وعده سرخ کردنی و طبعا پرکالری تر با سیب زمینی درست کنید، سیب زمینی تنوری، سیب زمینی سرخ کرده هندی و راز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خوشمزه را امتحان کنید!)
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی ساده با خامه ترش
- سیب زمینی یک و نیم کیلو
- شیر خرید آنلاین 375 گرم
- کره خرید آنلاین 90 گرم
- خامه ترش خرید آنلاین 120 گرم
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- نمک به اندازه لازم
- رزماری (دلخواه) به اندازه لازم
طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده با خامه ترش
مرحله اول
یک قابلمه بزرگ بردارید و بیشتر از نصف آن را آب بریزید. اندازهی نمک به آب اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید. در این فاصله سیب زمینی ها را به صورت مکعبی خرد کنید و زمانی که آب جوش آمد، به قابلمه اضافه کنید. زیر گاز را کم کنید و اجازه دهید سیب زمینی ها بپزند.
مرحله دوم
یک ماهیتابه بردارید و کره را داخل آن بریزید و زیر آن را روشن کنید. شیر را به کره اضافه کنید و صبر کنید تا گرم شوند. هر زمان که سیب زمینی ها پختند، آن ها را از قابلمه دربیاورید و به کمک غذاساز، رنده و یا گوشت کوب آن ها را به شکل پوره در بیاورید. تا اینجا طرز تهیه این نوع از پوره با پوره سیب زمینی و سیر مشابه است و راه تهیه این دو نوع پوره از اینجا جدا می شود.
مرحله سوم
حالا پوره سیب زمینی و سس آن حاضر است. کافی است شیر و کره را به سیب زمینی ها اضافه کنید و خامه ترش را به این ترکیب اضافه کنید. دقت کنید که مواد را با دستکش (یا هر شیوه ای که راحت هستید) خوب هم بزنید و مخلوط کنید. در آخر فلفل، نمک و رزماری (اگر طعم آن را دوست دارید و در دسترس تان است) را اضافه کنید.
میان وعده سالم، ساده و همه پسند شما حاضر است! حالا می توانید در حالی که با بچه ها جلوی تلویزیون لم داده اید از خوردن این خوراکی هیجان انگیز اما سالم لذت ببرید. اگر سبزیجات و زعفران دوست دارید، طرز تهیه پوره سیب زمینی با زعفران و کره را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله