راز پخت مارمالاد کیوی غلیظ و شفاف بدون کپک زدن را می دانید؟

به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، مارمالاد کیوی یکی از چاشنی های خوشمزه به عنوان یا برای انواع دسر است. مارمالادها در اصل همان مرباهایی هستند که به صورت پوره شده پخته می گردد. در میان انواع مارمالادها، مارمالاد کیوی یکی از خوشرنگ ترین و خوشرنگ ترین ها است که می تواند یک صبحانه مقوی برای بچه ها هم باشد. مارمالاد کیوی را می توانید به تنهایی یا همراه با دیگر میوه ها درست کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه مارمالاد کیوی و فوت و فن های خوشمزه شدن این مارمالاد میوه را به شما آموزش خواهیم داد.

راز پخت مارمالاد کیوی غلیظ و شفاف بدون کپک زدن را می دانید؟

مواد لازم برای تهیه مارمالاد کیوی

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
کیوی500 گرم
شکر500 گرم
پودر ژلاتین1 قاشق چای خوری (اختیاری)
آبنصف لیوان فرانسوی دسته دار
وانیلنوک قاشق چای خوری
جوهر لیمو یا آبلیمونوک قاشق چای خوری (یا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو)
هل یا گلاببه اندازه دلخواه

مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت مارمالاد کیوی: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه مارمالاد کیوی خانگی

مارمالاد کیوی را مثل را می توانید به ساده ترین و سالم ترین روش در خانه درست کنید و از برای سلامتی بهره ببرید. برای آموزش طرز تهیه مارمالاد کیوی مرحله به مرحله زیر را به ترتیب دنبال کنید.

مرحله اول: کیوی ها را آماده کنید

در ابتدا برای تهیه مارمالاد کیوی ساده، کیوی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. بعد کیو ی ها را به صورت ریز و نگینی خرد کنید. هر چه قطعات کیوی ریزتر باشند، مارمالاد شما زودتر می پزد. سپس کیوی های خرد شده را در یک قابلمه بریزید و شکرها را به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید شکر را از فروشگاه های زنجیره ای به روش های و اینترنتی بخرید.

مرحله دوم: کیوی ها را بجوشانید

در ادامه، قابلمه را روی حرارت بگذارید و آب را به آن اضافه کنید. شعله را روی حالت میانه قرار دهید تا مواد آغاز به جوشیدن نمایند. در این مرحله، با جوشیدن کیوی ها، روی سطح آن، کف های سفید ایجاد می گردد. این کف ها را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. سپس شعله را روی حالت ملایم تنظیم کنید تا دانه های شکر ذوب شوند و کیوی ها بپزند.

مرحله سوم: کیوی ها را پوره کنید

بعد از اینکه کیوی ها پختند و نرم شدند، آنها را با گوشتکوب برقی یا دستی، له کنید تا کاملا پوره و یکدست شوند. حدود 15 تا 20 دقیقه بعد از آغاز پخت، پودر ژلاتین را در قابلمه بریزید و هم بزنید. اگر از ورقه ژلاتین استفاده می کنید، به مدت 10 دقیقه، ورقه ها را در اندازهی آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس آنها را در مارمالاد بریزید.

برای خرید پودر ژلاتین می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.

مرحله چهارم: بقیه چاشنی های مارمالاد کیوی را اضافه کنید

حدود 10 دقیقه بعد از اضافه کردن پودر ژلاتین به مارمالاد، جوهر لیمو یا آبلیمو، گلاب و هل را اضافه کنید. مارمالاد کیوی که به غلظت کافی رسید و آب اضافی خود را از دست داد، شعله را خاموش کنید.

مرحله آخر: مارمالاد کیوی را سرو کنید

اجازه دهید مارمالاد کیوی سرد گردد. سپس آن را در بطری های تمیز شیشه ای خشک و تمیز با درب محکم و بدون منفذ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم در طرز تهیه مارمالاد کیوی

  • برای تهیه مارمالاد کیوی، کیوی هایی را انتخاب کنید که کاملا سالم و رسیده هستند. اگر کیوی ها رسیده باشند، زودتر می پزند، شیرین تر هستند و راحت تر پوره می شوند.
  • اگر کیوی هایی که برای درست کردن مارمالاد از آنها استفاده می کنید، سفت هستند، می توانید اندازه آب بیشتری را اضافه کنید.
  • مقدار شکر در تهیه مارمالاد را بسته به مقدار شیرینی کیوی ها، می توانید کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید.
  • برای درست کردن مارمالاد کیوی، می توانید از شب قبل کیوی ها را با شکر مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا شکر به خورد کیوی ها برود. سپس بدون اضافه کردن آب، کیوی ها را روی حرارت بگذارید.
  • اگر کیوی ها سفت هستند، استراحت دادن آنها با شکر، بیشتر به شیرین شدن مارمالاد یاری می نماید.
  • برای طرز تهیه مارمالاد کیوی بدون ژلاتین، می توانید کلا ژلاتین را حذف کنید یا به جای ژلاتین از پودر ژله کیوی یا کمی نشاسته حل شده در آب بهره ببرید.
  • برای خوشرنگ تر شدن مارمالاد کیوی، می توانید از چند قطره رنگ خوراکی سبز در اواخر پخت مارمالاد بهره ببرید.
  • از آنجایی که در تهیه مارمالاد کیوی خانگی از مواد نگهدارنده استفاده نمی گردد، بهتر است ظرف مدت 1 تا 2 ماه، آن را بهره ببرید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مارمالاد کیوی، مارمالاد را در بطری های کوچک، خشک، استریل با درب سالم بریزید و در جای خنک مثل یخچال بگذارید. بطری های کوچک باعث می شوند محتوای داخل آنها زودتر تمام گردد و درب بطری زیاد باز و بسته نشوند.

فوت و فن های خوشمزه شدن مارمالاد کیوی

چه کار کنیم که مارمالاد کیوی غلیظ گردد؟

  • برای غلیظ و کشدار شدن مارمالاد کیوی، استفاده از ژلاتین در 15 دقیقه پایانی بسیار موثر است.
  • بعلاوه می توانید از کمی نشاسته حل شده در آب، به جای ژلاتین استفاده نموده و در اواخر پخت مارمالاد، به آن اضافه کنید تا غلیظ گردد.

چرا مارمالاد کیوی تیره می گردد؟

  • علت اصلی تیره شدن مارمالاد کیوی، استفاده از کیوی های مانده یا دارای خرابی است.
  • علت دیگر می تواند نگرفتن کف های سفید روی مارمالاد باشد. اگر در زمان جوشیدن ابتدایی مارمالاد کیوی، کف های سفید روی سطح مارمالاد را جمع نکنید و دور نریزید، مارمالاد شفافیت خود را از دست می دهد و کدر می گردد.
  • بعلاوه استفاده از ژلاتین در مارمالاد کیوی، باعث شفاف شدن رنگ آن می گردد.

محصولات مرتبط

پک پودر دسر 6عددی 320گرمی دراژه

110,475 تومان 150,000 تومان 26% تخفیف

پودر ژله انار 100 گرمی فامیلا

21,300 تومان 30,000 تومان 29% تخفیف

پودر کیک اسفنجی کاکایو 450 گرم فرمند

66,248 تومان 89,500 تومان 26% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

22,250 تومان 45,800 تومان 51% تخفیف

پودر سیر خشک 150 گرمی فامیلا

33,063 تومان 60,900 تومان 46% تخفیف

سماق قرمز 80 گرمی سانتین

34,640 تومان 59,900 تومان 42% تخفیف

هل 10 گرمی سانتین

49,500 تومان 49,900 تومان 1% تخفیف

سرکه سفید 3000 گرمی کیمبال

84,900 تومان 125,000 تومان 32% تخفیف

آبلیمو پت 950 گرم کیمبال

63,900 تومان 88,500 تومان 28% تخفیف

قند کله شکسته 5 کیلوگرمی صمیم

299,000 تومان 375,000 تومان 20% تخفیف

شکر بسته بندی 3 کیلویی شووکام

145,550 تومان 147,000 تومان 1% تخفیف

گلاب 750 گرمی مادلین

68,900 تومان 95,000 تومان 27% تخفیف

گلاب 650میلی لیتری نادر

80,167 تومان 115,000 تومان 30% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 2 مهر 1403 بروزرسانی: 2 مهر 1403 گردآورنده: f30bar3a.ir شناسه مطلب: 1825

به "راز پخت مارمالاد کیوی غلیظ و شفاف بدون کپک زدن را می دانید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز پخت مارمالاد کیوی غلیظ و شفاف بدون کپک زدن را می دانید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید