طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی ، فوت وفن های خوشمزه شدن میرزا قاسمی

به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، میرزاقاسمی یکی از اصیل ترین غذاهای گیلانی است که با شنیدن نام گیلان همواره به یاد آن می افتیم. این غذا به راحتی و با یک دستور ساده با موادی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست می گردد.

طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی ، فوت وفن های خوشمزه شدن میرزا قاسمی

به گزارش خبرنگاران، اصلی ترین و مهم ترین ماده غذایی در میرزا قاسمی سنتی و خوشمزه گیلانی بادمجان کبابی و سیر فراوان آن است. البته گوجه فرنگی هم در خوشمزگی این غذا بی تاثیر نیست! میرزا قاسمی همچون کشک بادمجان بسیار پرطرفدار است. تهیه این غذای بسیار خوشمزه و عالی خیلی آسان است. طعم میرزا قاسمی بسیار نزدیک به خاویار بادمجان است و می تواند گزینه مناسبی برای افرادی که گیاه خوار هستند، باشد.

مواد اولیه برای تهیه میرزا قاسمی

بادمجان: پنج عدد

گوجه فرنگی: سه عدد

سیر: سه حبه

تخم مرغ: 2 عدد

زردچوبه: یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی

یکی از معیارهای خوشمزه و خوش عطر بودن میرزا قاسمی، کبابی بودن بادمجان است. یکی از لذت های درست کردن میرزا قاسمی کبابی کردن بادمجان رای زغال است اما شاید شما به علت محدودیت زمانی یا حتی اجاق گاز منزل نتوانید این کار را انجام دهید.

1- بادمجان ها را روی گاز با پوست کبابی کنید؛ آن ها را رای شعله مستقیم یا رای شعله پخش کن (برای جلوگیری از کثیف شدن اجاق گاز) قرار بدهید.

2- اجازه دهید بادمجان ها کاملا سرخ و کبابی شوند. (برای اینکه از پخته شدن بادمجان ها اطمینان حاصل کنید، می توانید یک چاقو یا چنگال را در بادمجان ها فرا کنید؛ اگر چاقو به راحتی فرارفت، یعنی بادمجان کامل پخته شده است). آن ها را داخل سینی گذاشته و اجازه دهید کمی خنک شوند.

3- پوست آن ها را به آرامی با دست جدا کنید (در این مرحله برای جلوگیری از سیاه شدن دستتان دستکش بپوشید).

4- بادمجان ها را داخل ظرفی قرار دهید و با کارد ساطوری کنید یا با گوشت کوب آن را له کنید.

5- پوست گوجه ها را بگیرید؛ می توانید گوجه ها را چند دقیقه در آب جوش قرار بدهید و بعد به آب سرد منتقل کنید تا پوستش راحت تر جدا گردد.

6- گوجه های بدون پوست را رنده یا پوره کنید.

7- سیر را بکوبید یا رنده کنید. مقداری روغن در تابه بریزید و تابه را رای حرارت قرار بدهید. سیر را در تابه بریزید.

8- زردچوبه و فلفل سیاه یا قرمز را اضافه کنید.

9- در همان تابه و کنار سیر، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. بعد سیر و تخم مرغ را از تابه خارج کنید.

10- در همان تابه که سیر و تخم مرغ را سرخ کردید، پوره گوجه را بریزید.

11- کمی تفت بدهید. بادمجان های ساطوری و له شده را اضافه کنید. اگر احتیاج بود در این مرحله مقداری روغن اصافه کنید چون بادمجان ها روغن را جذب می نمایند. بادمجان و گوجه را با هم مخلوط کنید. اجازه بدهید با حرارت میانه بادمجان و گوجه با هم به خوبی پخته شوند.

12- نمک را هم اضافه کنید. (مقدار نمک و ادویه سلیقه ای ست و می توانید با چشیدن مواد، مقدارش را کم و زیاد کنید.)

13- بعد از اینکه بادمجان و گوجه به خوبی با هم ترکیب شدند و غذا به اصطلاح به روغن افتاد، مخلوط سیر و تخم مرغ را اضافه کنید.

14- همه مواد را به خوبی هم زده و با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد با هم به خوبی مخلوط شدند. غذای شما حاضر است.

15- میرزا قاسمی را به ظرف سرا منتقل کنید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 5 شهریور 1401 بروزرسانی: 5 شهریور 1401 گردآورنده: f30bar3a.ir شناسه مطلب: 1626

به "طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی ، فوت وفن های خوشمزه شدن میرزا قاسمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی ، فوت وفن های خوشمزه شدن میرزا قاسمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید