فواید دانه چیا برای بانوان
به گزارش باشگاه فوتبال بارسلونا، در زمان های پیش از تاریخ در جوامع کلمبیا، دانه های چیا بعد از لوبیا دومین محصول اصلی بود. امروز پرو، اکوادور ، بولیوی و آرژانتین برترین کشورهای فراوری کننده دانه چیا هستند. دو قاشق غذاخوری دانه چیا 97 کالری ، 3.3 گرم پروتئین ، 126 میلی گرم کلسیم ، 6.9 گرم فیبر و 3.6 گرم امگا 3 دارد.اگر به دنبال تامین کلسیم بدن تان به جز لبنیات هستید دانه چیا گزینه مناسبی است. این دانه ها همچنین منبع غنی آهن ، منیزیم ، پتاسیم و سلنیوم هم هستند.
کاهش قند خون
گنجاندن دانه های چیا در رژیم غذایی، به کنترل قند خون یاری می نماید و برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است. یک مطالعه روی 11 فرد سالم نشان داده است که با خوردن دانه های چیا، سطح گلوکز بعد از غذا پایین می آید.به عبارت دیگر، هرچه دانه بیشتری مصرف گردد ، کاهش قند خون بعد از غذا بهتر خواهد بود.
بالا بردن فیبر روزانه و کنترل وزن
بالا بردن فیبر در رژیم غذایی روزانه باعث می گردد مدت زمان طولانی تری سیر بمانید و دیرتر احساس گرسنگی کنید ،از این رو در کنترل وزن بسیار موثر است.دانه های چیا فیبر بیشتری نسبت به دانه ها یا مغزهای دیگر دارند. در حقیقت میزان فیبر آن ها بیش از دو برابر مقداری است که شما می توانید از دیگر مواد غذایی دریافت کنید. شما به سادگی با اضافه کردن دو قاشق غذاخوری دانه چیا به رژیم غذایی خود می توانید فیبر روزانه خود را بالا ببرید.همچنین می توانید این دانه ها را روی غلات یا جو دوسر بپاشید ، به اسموتی اضافه کنید یا پودینگ چیا درست کنید.
سرشار از آنتی اکسیدان
دانه چیا سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان برای درخشش پوست و استحکام مو بسیار لازم است. دانه های چیا در هر قاشق غذاخوری، 68 میکروگرم لوتئین و زاگزانتین دارند که نشان دهنده این است که می توان از آن ها برای سلامت پوست و مو هم بهره برد.
خطر بیماری های قلبی را کاهش دهید
چندین عامل برای بیماری های قلبی وجود دارد و دانه های چیا برای یاری به کاهش بعضی از این عوامل خطر موثر است. شما با مصرف دانه چیا می توانید به بهبود فشار خون بالا و کاهش سطح کلسترول یاری کنید.
منبع: همگردی